Onze webbouwer, Jochem ter Beeke, is voor ons aan de slag gegaan. Uiteraard heeft de site een nieuw jasje gekregen, maar de website van het LOVUM is ook klaar voor de toekomst. Compleet met login mogelijkheid.

Wat nieuw is

Leden van LOVUM Nederland kunnen met een login gegevens krijgen, zoals stukken en data van verschillende vergaderingen. Voor mogelijk nieuwe leden is dit ook een handige plek om informatie te vinden.

Beveiligd

De door het LOVUM gedeelde informatie in de stukken voor vergaderingen is in principe niet gevoelig, maar voor alle zekerheid staan deze (samen met bijvoorbeeld de agenda) voor vergaderingen achter een beschermde login, waarvan de LOVUM leden de gegevens ontvangen.

Up-to-date & gebruiksvriendelijk

Uiteraard is de website up-to-date, inclusief alle LOVUM leden, in plaats van slechts een aantal, maar de site is ook gebruiksvriendelijk voor bestuur. Zo kan de website vanaf nu gemakkelijk worden bijgehouden door het bestuur, waardoor er geen developer meer aan te pas komt. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar dit haalt er ook een schakel tussenuit: voor snelheid en accuraatheid.

Teksten aanpassen

In de komende tijd wordt de website dus continue bijgewerkt. Mocht er iets op de site staan dat niet klopt, laat het het LOVUM weten. Dan kunnen we er iets aan doen.